ervaringen delen

Toen Lion drie jaar geleden in Guatemala haar eerste kopje cacao dronk, wist ze gelijk dat ze iets bijzonders had ontdekt. Van al haar reizen over de hele wereld -en met name plekken als India, Mexico en Guatemala- herkende ze hetzelfde gevoel. Een gevoel van openheid en expansie tegelijk, een verbinding met alles dat er is. 

Een krachtig plantmedicijn dat je terug brengt naar je lichaam. Om waar je ook bent te verbinden met je hart, om te zakken, om te vertragen. Om af te stemmen op de 'heartbeat of the earth', het natuurlijke ritme, dat in alles wat leeft verscholen ligt. Om die verbinding te ervaren, ook zonder eerst de hele wereld over te reizen en zonder dat er eerst een lange yoga- of meditatiesessie aan vooraf gaat.  

We importeerden de cacao eerst voor onszelf en voor vrienden. Maar al snel groeide het verlangen om dit geluk, dit natuurlijke wondermiddel, met meer mensen te delen. De cacao hielp ons steeds meer te zakken in ons lichaam, meer te voelen. Het bracht energie in beweging, schudde emoties los en bracht focus, rust en helderheid. En dat gunnen we ook jou. Met Roots of Cacao willen we deze ervaring dan ook met je delen.